søndag 11. november 2012

Nyborg mot Nyborg i G15


Munkvollhallen: Sesongens første seriekamp mellom Nyborg og Nyborg i G15, ble en fin og jevnspilt kamp. Første stikk gikk til Nyborg G15-1, med seier 7-4. Begge lag med unge og talentfulle forsterkninger fra Nyborg sine G13- og G11-lag.

Se fo2album her.


Unge forsterkninger storspilte

Munkvollhallen: Magnus Warland, Lars Moen Storvik, Magnus Antonsen (keeper), Erik Aas Ålberg, Sander Lereim og Daniel Flaathe-Simonsen storspilte i G15-kampen. Gutan var sentral gjennom hele kampen, og sørget for at begge Nyborg-lagene kunne stille med to rekker. Erik scoret et av målene til G15-2, mens Lars var nest sist på et målene til G15-1. 

Det vil helt sikkert komme flere muligheter i løpet av sesongen for å prøve seg på G15 for disse spillerne og andre på G13 som har lyst. 



Keepertalentet Magnus Antonsen...

Munkvollhallen: Keepertalentet Magnus Antonsen elsker å stå i mål. Til tross for at han kun er 11 år, er han fast keeper på begge G13-lagene - og denne helga imponerte han som keeper i to av G15 sine kamper - og var sterkt delaktig i at Nyborg G15-1 beseiret G15-2. Som om det ikke var nok, ble søndagen avsluttet med en hektisk G17-kamp mot Freidig. Imponerende, Magnus!


Coacher med stil


Munkvollhallen: Våre egne G17-spillere - Aleksander Risan og Erik Kvamsø - ledet hvert sitt Nyborg-lag gjennom kampen. Og det med stil! Dette ga mersmak for Aleksander og Erik, og har nå signert på en 1-års kontrakt som lagledere for G15. Veldig bra!


Nyborg G15

NavnMålPass2min5min2+10RødKeeper
Magnus Antonsen  x  
Andreas Risan  1  1  
Daniel Flaathe-Simonsen  
Johannes Løvås  1  1  
Jonas Westly  1  1  
Kristoffer Raphaug  
Lars M. Storvik  1  
Rasmus S. Bjerkan  4  
Simen Valås  
Tobias Stamnes  1  

Nyborg G15-2

NavnMålPass2min5min2+10RødKeeper
Alexander S. Karlsen  x  
August Koksvik  
Brage Jørum  3  
Erik Aalberg  1  
Even Aspen  
Gunnar S. Brevik  
Magnus Warland  
Marius Fuglaas  2  
Petter Antonsen  1  
Preben Antonsen  
Sander Lerem  
Sebastian Paulsen  

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar