mandag 7. januar 2013

Fantastisk laginnsats og seier mot Astor!

Byåsen vgs: Sesongens første seier mot Astor G15 - og det ikke uten dramatikk! Nyborg G15-2 har stort sett ledet gjennom hele kampen, men Astor utligner til 8-8 kun 30 sekunder igjen av kampen. Astor tar timeout, og vi blir enige om at uavgjort mer enn godkjent, men vi går for et ekstra mål hvis muligheten åpner seg.

Det er kun sekunder igjen av kampen. Kristoffer Raphaug legger ballen oppover langs vantet til Brage Jørum, som skyter skrått i vantet bak mål. Ballen kommer ut på den andre siden av målet til Astor. Rasmus Bjerkan kommer på løp og skyter den sikkert på backhand bak en utspilt keeper. De siste 8 sekundene klarer vi å ri av stormen. En imponerende laginnsats!

Ekstra skryt til Daniel Flaathe-Simonsen og keeper Magnus Antonsen, som steppet inn på laget etter først å ha trent 1,5 time med G13. Magnus står en meget god kamp, og er høyt og lavt gjennom 2 perioder.