søndag 3. februar 2013

Sterk seier over Bakklandet i 1.divisjon

Bak f.v: Espen Larsen Refsnes, Håvard Frantzvåg, Børre Buvarp, Lars Axel Wik Larssen, Emil Svea og Magnus Brørs
Foran f.v: Rasmus Sætrum Bjerkan, Tormod Haus Lien, Michael Brunsvik og Robert Torstensrud

Rosenborghallen: Sterk hjemmeseier 6-4 til Nyborg på "bortebane" over Bakklandet IBK i en meget spennende og innholdsrik 1.divisjonskamp. Bakklandet åpnet med bra uttelling i de første minuttene av kampen, og ledet hele 3-0 før de mørkeblå kom ordentlig i gang. Reduseringen til kaptein Børre Buvarp like før slutt i 1.perioden ga et viktig løft. Etter 2.perioden var lagene like langt med stillingen 4-4.

Siste perioden økte temperaturen på banen. Selv om Bakklandet presset på, var det Nyborg som scoret. Keeper Tormod Haus Lien hadde en travel dag på jobb, men var i kjent stil høyt og lavt. Bakklandet-spilleren (og ass. kretslagstrener) Owe Christian Ishoel var naturlig nok skuffet over tapet, men desto mer imponert over Tormod; "Han stod sykt bra!"

Spillende trener Espen Larsen Refsnes var som vanlig farlig foran motstanderens mål. Denne gangen med 4 av Nyborg-målene. Et av målene etter pasning fra debutant Rasmus Sætrum Bjerkan.