fredag 8. november 2013

Dette skjer på NYBORGDAGEN 2013




Velkommen til Munkvollhallen på søndag!

Her blir det fullt trøkk hele dagen, med mye flott innebandy. I tillegg til 8 spennende innebandykamper blir det også;

BESTEMANNSPRISER. 

En bredt sammensatt fagjury vil kåre beste spiller på begge lag for G15 og eldre.

VINN KLUBBGENSER. 

G-Sport Cabo – vår samarbeidspartner på klubbutstyr – har gitt oss 3 klubbgensere. Disse lodder vi ut GRATIS blant våre spillere/medlemmer. Det eneste man trenger å gjøre er å skrive navnet sitt på ei liste i kaffebaren på tribunen. Trekningen gjøres i forbindelse med G19-kampen kl.1900.

KAFFEBAR. 

På tribunen vil det være muligheter for å kjøpe kaffe og kaker fra vår egen kaffebar til hyggelige priser. En stor takk til utvalgte foreldre og vår samarbeidspartner på kaffe og kaffemaskiner - House of Coffee.

MUSIKK. 

Paul Daniel Johansen – «Paul DJ» - er klubbens egen DJ. Han vil sørge for fengende rytmer gjennom hele Nyborgdagen, utenom når han spille for Nyborg 2 kl.1300-1430. Har vi en vikar?

SPEAKER. 

Åsmund Sjøberg, Nyborg-spiller og daglig leder i Midt-Norge Bandyregion, stiller som speaker gjennom hele dagen. Han gleder seg til en hel dag med innebandy og mye folk i Munkvollhallen. Også Åsmund skal spille for Nyborg 2 kl.1300-1430. Har vi en vikar?

ADRESSA? 

Både Adresseavisen og Byavisa er invitert til Munkvollhallen på søndag. Vårt ønske var å få laget en reportasje med innfallsvinkel mot jentelaget - Nyborg Supergirls. Foreløpig ingen respons fra media. Hyggelig overraskelse om noen plutselig skulle dukke opp.

Velkommen!



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar