torsdag 27. februar 2014

Nyborg G15 "vant" 3-3 mot Sjetne G15

Bak f.v: Mats Johansen, Morten Sørhøy, Mats Nesset, Kim-André Nordgård, Lars Moen Storvik, Emil Aunemo og Fredrik Roos
Foran f.v: Kamilla Blekkan, Tuva Bjerkan, Daniel Hasek Flaathe-Simonsen, Erik Ålberg, Ørjan Soelberg og Petter Meisingset

Byåsen vgs: Nyborg G15 "vant" 3-3 i kveld mot Sjetne G15! Ihvertfall er det sånn det føles etter at Ørjan Soelberg utligner med et utagbart skudd i det lengste hjørnet, med kun 8 sekunder igjen av kampen. Og det var fullt fortjent! Gutan og to superjenter stod virkelig på og jobbet i 2 x 20 minutter!

Ut i fra antallet spillere, valgte vi å spille med 3 backer og 3 løperekker, noe som så ut til å fungere veldig bra. Etter at Sjetne gikk opp i ledelsen 2-0 tidlig i kampen, fikk vi en flott redusering. Kamilla Blekkan i samarbeid med Emil Aunemo legger en god pasning inn til Tuva Bjerkan foran Sjetne-målet, som smeller inn ballen. 1-2!

Sjetne starter 2.omgangen bra, og øker ledelsen til 3-1. En stor og god Sjetne-keeper stod i veien for de fleste skuddene fra Nyborg, men Morten Sørhøy fant til slutt en liten åpning - et knallhardt skudd - stang inn. Da står det 2-3 helt til det gjenstår 8 sekunder av kampen...

Gratulerer med super innsats og "seier"!