tirsdag 1. april 2014

Kakefest for junior og senior

Kakemonser fra Klæbu IBK

Byåsen vgs: To flotte kakefester er gjennomført. I kveld fikk junior og senior sin andel av kaker, kaffe og brus. Samt to gode innebandykamper. Vårt damelag, som snart skal spille sluttspill, fikk god motstand av G17/19-spillerne. Gutan vant til slutt 13-4. Deretter fulgte herrelaget opp med en jevn og spennende kamp mot Klæbu IBK, som endte med seier 2-1 til bortelaget. Til tross for særdeles stor trafikk rundt Klæbu-keeperen i sluttminuttene, kom ikke utligningen. Men det er på søndag kl.2000 det virkelig gjelder; Seriefinale mot Nidaros IBK.

G13-spiller Lars Moen Storvik gjorde en meget solid jobb som dommer i oppgjøret mellom G17/19 og Nyborg-damene. Før kampen i kveld hadde han kun dømt opp til G13. På Nyborg Damer Elite fikk to Supergirls prøve seg for første gang - Maria Sæther og Tuva S. Bjerkan. De gjorde en veldig god kamp, og var flere ganger nære på å score.

Takk til alle bidragsytere for nok en trivelig kveld ved Byåsen vgs! Spesielt takk til alle kakebakere, Øyvind Soelberg som sørget for at alt lå til rette ved skolen, baristaene Bente Sagberg og Siv Helen Moen, dommerne Lars Axel Wik Larssen og Lars Moen Storvik, coachene Kenneth Carlsen og Håvard H Frantzvåg, og ikke minst til Klæbu IBK


Nyborg Damer Elite 

Nyborg Herrer Elite 

Håvard Frantzvåg og debutantene Maria Sæther og Tuva Sætrum Bjerkan 

Dommerne i kamp 1: Lars Moen Storvik og Lars Axel Wik Larssen

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar