lørdag 12. september 2015

4 poeng til Nyborg i serieåpningen

Åsveien: En bra serieåpning av Nyborg i Åsveien i dag. 4 poeng og en målforskjell på 21-8 etter to kamper.

Nyborg Herrer Elite og Freidig spilte uavgjort 7-7, etter en hektisk innspurt av de mørkeblå. Freidig ledet flere ganger med et forsprang på tre mål. På stillingen 5-7, og kun 3 minutter igjen av kampen, fikk Freidig straffeslag. En fantastisk mulighet til å sikre seieren. Freidigs Brage Harby klarte ikke å overliste en solid Tormod "Hasek" Lien i Nyborg-målet. Nyborg tok ut keeper og presset på de siste to minuttene, som resulterte i to mål og poengdeling i Åsveihallen. Morten Sørhøy spilte sin første seniorkamp i dag, og leverte en kjempekamp.

Nyborg Damer Elite startet forsiktig, men etter 10 minutter og ut kampen var det full kontroll. Til slutt viste resultattavla 14-1 til hjemmelaget. Elin Holm scoret hele 6 mål i sitt comeback. Superjenta Kamilla Blekkan setter 2 mål i sin første seniorkamp. Og dagens gladeste: Sigrid Hillevi Laugsand knaller til fra back med en tunnel på keeper.