lørdag 12. desember 2015

Adresseavisen kommer på 3mot3


Åsveien skole: Journalist Sjur Bergstrøm og en fotograf fra Adresseavisen kommer på Nyborg 3mot3. At de kommer på onsdag er litt tilfeldig, men 3mot3 er en fin og unik arena å vise frem. Samtidig passer turneringen veldig godt til bakgrunnen for besøket fra avisa.  

Adressa ønsker å sette fokus på ungdom og frafall fra idrett. Innebandy er en idrett som klarer å beholde flere og lengre - enn andre idretter det er naturlig å sammenligne seg med. Nyborg har i tillegg en god tradisjon for å ta imot helt nye spillere til langt opp i tenårene (og vel så det). Bare i løpet av de to siste ukene er det fire nye gutter i alderen fra 14 til 16 år som har meldt seg.

Nyborg 3mot3 byr på x antall jevngode mixlag. Her blander vi utøvere fra alle våre egne lag, fra Herrer Elite til Minirunde. Så langt er det cirka 40 påmeldte. Håper enda flere har anledning til å bli med på onsdag. Og gjerne noen flere foreldre. Vi benytter hallen ved Åsveien skole fra kl.1730-2130 + kantina for servering av kveldsmat. :-)

Påmeldingen stenger på mandag kl.1800. Vi begynner med å sette opp lagene rett etter tidsfristen.

PÅMELDING: (skriv fullt navn)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar