tirsdag 5. april 2016

Seier til Nashville Predators i Nyborg 3mot3



Byåsen vgs: Tusen takk for fire veldig trivelige timer ved Byåsen vgs i går kveld! 24 lag med 72 spillere er akkurat like mange som i desember. Det var over alle forventninger og utrolig kuult!

Vi gratulerer Christian Klausen, Line Christofersen og Robert Østmo (Nashville Predators) med seieren! Det ble en meget jevnspilt og spennende finale mot Unni Maria Klokkervold, Dennis Laukholm og Morten Sørhøy (Vancouver Canucks). Finalen måtte avgjøres med spilleforlengelse, etter at Robert & co utlignet 4 sekunder før full tid. I bronsefinalen var det Clara Andersson-Rusch, Henrik Gjerde og Lars Leiknes som til slutt gikk seirende ut av kampen mot Montreal Canadiens.

Mange jevne kamper 
En bredt sammensatt fagjury bestående av Håvard H Frantzvåg og undertegnede brukte noen timer på søndag for å sette opp 24 så jevne lag som mulig. Da er det fint å se i ettertid at nesten 75% av kampene endte med uavgjort eller fikk en ettmålseier.

Takk for hjelpa til...
Morten Grønning og Lars-Sverre Lorentzen for transport av vant fra Åsveien skole. Bente Haugen, Siv Helen Moen, Bente Sagberg og Per Pedersen for suveren servering på tribunen. Toastmaster Jim Løvås guidet oss gjennom kvelden, mens Frank Erik Ålberg holdt orden på resultatene i sekretariatet. :-)

Se flere inntrykk...






















Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar