søndag 16. oktober 2016

Aldersbestemt seriespill for 1997-2003

Nyborg: I slutten av denne måneden løpes de første aldersbestemte kampene i gang. Seriespillet består denne sesongen av spillere født fra 1997 til 2003, og er frem til jul delt inn i kun to divisjoner - Rød og Blå. (De to foregående sesongene har det vært fire divisjoner.) Vedlagt er kampoppsettet slik det ser ut akkurat nå. Det kan forekomme at tidspunktene for kampene blir endret underveis. Lagleder sender e-post om kamp noen dager i forveien. 
Hvem spiller hva?
Aktivitetstilbudet til Midt-Norge Bandyregion er prinsipielt delt inn slik:
1997-2003: Aldersbestemt seriespill
2004: Weekend League
2005-2010: Minirunder

Hjemmelaget
Hjemmelaget har ansvaret for bemanning av sekretariatet under kampene. Oppgavene her er hovedsakelig tidtaking og oppdatering av kampskjemaet underveis i kampen. Her er det veldig flott med bistand fra foreldre.

Lisens
Alle spillere som er født 2004 og tidligere må ha betalt lisens før man deltar i seriespillet (eller Weekend League). Lisensoversikten ligger her: http://nyborginnebandy.blogspot.no/p/lisens.html

Våre lag
I del 1 av seriespillet som går frem til jul, har Nyborg meldt på fire lag. Før del 2 settes i gang i januar, kan alle klubber endre antall lag som de deltar med. Under er våre lag listet opp med lagledere. Disse har også kontroll på reglene for flytting av spillere mellom lagene. Det skal f.eks. aldri være mer enn 4 års aldersforskjell på spillerne som er på banen.

Vi deltar med: 
Nyborg 1 (Rød) - Jonas Espseth / Frank Erik Ålberg
Nyborg 2 (Rød) - Jonas Espseth / Frank Erik Ålberg
Nyborg Supergirls (Nyborg 3) (Blå) - Arild Bjerkan / Håvard H Frantzvåg
Nyborg 4 - (Blå) - Bente Rodahl / Frank Sæther / Lars Leiknes







Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar