mandag 27. februar 2017

Topp spenning og seier 8-6


Byåsen vgs: Det blir 3 deilige poeng i en tøff kamp mot Freidig i kveld. Laget kommer som vanlig bakpå mot de rød- og gulkledde, og ligger under med 4-5 etter andre periode. I kjent stil kriger gutta seg tilbake i kampen, og scorer vinnermålet med snaue 30 sekunder igjen av kampen, når Eliassen finner Sørhøy med et fint backhandpass, som på elegant vis drar av en Freidigspiller og setter ballen i mål. Spikeren i kista blir satt av samme mann noen sekunder etterpå, og seieren blir på Byåsen. Dette betyr at Nyborgs herrer nå kun har tapt 1 av sine siste 10 kamper. Det må sies å være godkjent av Byåsens innebandylag.

Ingen markerer seg spesielt for de blå i kveld, men juniorspiller Morten Sørhøy noterer seg for sitt første hattrick på seniornivå, og det i seg selv bør applauderes. Robert Østmo gjør hele 3 poeng, og er involvert i mye som skapes for andrerekka. Tormod Lien gjør som vanlig en fin kamp mellom stengene, og varter opp med flere viktige redninger, til tross for at Nyborg vinner skuddstatistikken 32-26. Kaptein Frantzvåg spiller kun sisteperiode, men får +3 i margen, som han helt sikkert er strålende tilfreds med.

Mål og assists:
Lars Leiknes (0+1)
Sindre Eliassen (1+2)
Morten Sørhøy (3+1)
Ståle Henninen (1+0)
Martin Svarva (0+1)
Robert Østmo (2+1)
Håvard Frantzvåg (1+0)
Eiliv Brenner (0+1)

Utvisninger:
Sindre Eliassen 1x2 min
Ståle Henninen 1x2 min
Morten Sørhøy 1x2 min

Med seier her sikret guttene seg sluttspill, og har nå like mange poeng som andreplass NTNUI, som har 2 kamper færre spilt enn Nyborg.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar