søndag 18. januar 2015

Treningskamp og HMS


Byåsen vgs: Vi avsluttet kampdagen ved Byåsen vgs. i går med en fin og jevnspilt treningskamp mellom Nyborg 5 (2002) og Nyborg Supergirls. Divisjon Oransje mot divisjon Turkis. Sluttresultat 2-1 til gutan.

To gode keepere - Magnus Bassam Larsen og Daniel Flaathe-Simonsen - sørget for at det ble et målfattig oppgjør.

En solid dommertrio ledet treningskampen. Takk til Henrik Gjerde, Lars Axel Wik Larssen og Lars Moen Storvik.

I sekretariatet var en rutinert debutant plassert. Børre Buvarp er en av dem som har spilt flest kamper i Midt-Norge de siste 20 sesongene (300 kamper!), men har aldri sittet i sekretariatet før i går.

HMS i fokus
Vi har tidligere opplevd at en av våre spillere har fått et håndballmål i hodet. Det førte til at Trondheim kommune byttet ut alle håndballmål (der det er mulig) med fastmonterte og heisbare mål. Forhåpentligvis følger Byåsen vgs. etter med en tilsvarende løsning. I går var det ei av superjentene som kom i fart over vantet og falt med hodet på ei av vognene til vantet. Hun ble kjørt på St. Olav og fikk sydd 7 sting i hodet. Etter eget utsagn er formen bra. Uansett er det veldig beklagelig at slike situasjoner oppstår, og vi gjør derfor noen umiddelbare tiltak.

I forbindelse med trening/kamp ved Byåsen vgs setter vi vognene heretter inn i "garasjen" der innebandyutstyret oppbevares. På Munkvoll kan vognene oppbevares i garasjen eller ved inngangen til hallen. Tilsvarende gjelder om det er andre gjenstander på utsiden av vantet som kan være uheldig om en spiller kommer over vantet.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar