tirsdag 6. januar 2015

Velkommen til del 2 av sesongen!


Nyborg: Det er klart for del 2 av sesongen for aldersbestemte lag. Vi starter med blanke ark, og de fleste lagene skal i aksjon i løpet av den kommende helga. Noen endringer er gjort i forhold til i høst. Blant annet med nyheten "Nyborg 5". Se under. 

Opp eller ned. Noen lag har rykket opp en divisjon, mens andre har rykket ned. Ingen Nyborg-lag har byttet divisjon.

Nyborg 96/97 = Nyborg 1. Tidligere hadde alle lagene årstall bak seg, og gjerne en bokstav. Etter innspill fra noen klubber er dette endret til hvilket nummer lagene har i den interne rangeringen i den enkelte klubb. Årstallene sier bl.a. noe om hvilken øvre "aldersgrense" som er på de ulike lagene. 

Navn i høst = Nye navn i del 2 av sesongen
Nyborg 96/97 = Nyborg 1  
Nyborg 97/98 = Nyborg 2 
Nyborg 99/00 X = Nyborg 3
Nyborg 99/00 Y = Nyborg 4
(Nytt lag) Nyborg 00/01 = Nyborg 5
Nyborg Supergirls = Nyborg Supergirls (Nyborg 6)

Nytt lag. Nyborg hadde til sammen fem aldersbestemte lag i del 1 av serien. Nå er det påmeldt enda et Nyborg-lag, som har fått navnet "Nyborg 5". Dette laget er hovedsaklig rettet mot våre 2002-spillere, med muligheter for å hente inn både yngre og eldre forsterkninger etter behov. De eldste spillerne på dette laget kan være født i 2000. En totalvurdering gjorde at laget ble plassert i divisjon Oransje. Her får man bl.a. møte Freidig 3 (2002) og ikke minst Nyborg 4. Lagoppsettet, innkalling av forsterkninger osv. vil være naturlig at både Kjell Flaathe-Simonsen og Arild Bjerkan bidrar for å forsikre oss om at reglene for opp- og nedflytting av spillere mellom lagene blir overholdt. For eksempel kan det være aktuelt å kalle opp noen superjenter, og tilsvarende kalle ned noen av Kjell sine spillere, innenfor det gjeldende regelverket.

Både Trygg/Lade og Freidig har trukket et lag fra seriespill.

Fargerikt. Divisjonene har fått nye "farger". Eksempelvis har Supergirls spilt i divisjon Grønn i høst. Nå blir det Turkis. Tilsvarende for alle andre lag. Dette skyldes begrensninger i datasystemet til MNBR. 



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar