tirsdag 13. oktober 2015

En veldig trivelig kveld i Klæbu

Klæbuhallen: Nyborg Supergirls ble invitert av Klæbu 2000/2001 til treningskamp mandag kveld, og det ble en veldig flott seanse med god stemning i Klæbuhallen.

Hjemmelaget sørget for baguetter og sjokoladekake, til felles bespisning etter kampen. På banen ble det 3x15 spennende og underholdende minutter, inkludert blant annet 4 utvisninger og 2 straffeslag.

Supergirls stilte med fullt lag og nesten 3 rekker. Gode pasninger, mange scoringsmuligheter og en fantastisk laginnsats. Keeper Fredrik Ålberg var helt enestående i mål, og var ifølge treneren til Klæbu "irriterende god". Veldig hyggelig at Maiken​ Kjevik Rødahl er tilbake etter lang skade, og Fride​ Solem som spilte sin første kamp. Sistnevnte var forøvrig kun millimeter fra å score to ganger i sisteperioden.

Straffeslag er generelt vanskelig å score på. Solveig​ Hegstad Sæternes tok utfordringen når muligheten kom i 2. perioden, og var svært nære med et skudd like utenfor krysset. Heller ikke Klæbu scoret på sitt straffeslag. Til slutt vinner superjentene kampen fortjent 4-1.

En stor takk til Klæbu IBK for en veldig trivelig kveld!

Til helga reiser Supergirls på ei sosial treningssamling til Östersund. I tillegg til trening, blir det også "internasjonal matching" mot Jemtland Innebandy Flickor både lørdag og søndag.