tirsdag 20. oktober 2015

Supergirls i Østersund


Østersund: Nyborg Supergirls har hatt ei kjempehelg i Østersund! Ei sosial og trivelig samling med trening og to gode kamper mot jevnaldrende jenter i Jemtland Innebandy. 
På lørdag vant superjentene hele 6-2 mot svenskene, til ellevill jubel etterpå. I går ble det en veldig tett og jevn kamp, som til slutt endte 5-5. Jemtland ledet 5-3 når det gjenstod noen få minutter, men vi klarte å holde hodet kaldt og utlignet med to flotte mål på slutten. I begge kampene har jentene vist imponerende samspill, og med mange gode avslutninger på mål. Det lover godt før seriestarten til helga. Keeper Fredrik Ålberg har som vanlig vært en sentral bidragsyter på laget.  

Treningskampene har blitt avsluttet med en uhøytidelig straffeslagkonkurranse på svensk vis, hvor begge lags straffeskyttere starter samtidig fra midtbanen. Søndagens kaptein - Mia Strandheim - takket de svenske spillerne for kampene med å overrekke Nyborg-lue og skjerf. Helt til slutt ble det tid til norsk-svensk forsøstring med utveksling av sang og dans. En trivelig avslutning på ei super helg i Østersund!

En stor takk til Hilde Lindgaard​ og Frank Erik Ålberg​ for at de tok seg tid til å bruke helga sammen oss.













Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar