søndag 11. september 2016

Dragvoll Cup 2016 - en oppsummering



Dragvoll Idrettssenter: 5 lag og nesten 50 spillere fra Nyborg deltok på Dragvoll Cup sist helg. To aktive og innholdsrike dager på Dragvoll Idrettssenter. Vedlagt er noen gode inntrykk, som ble fotografert av Ida Kristine Jørgensen og Roger Blekkan.

NYBORG 1 spilte tre veldig gode innledende kamper, med bl.a. seier mot Trygg/Lade. I kvartfinalen ble finalist NTNUI 1 for sterke. NYBORG 2 tapte de to første innledende kampene med minst mulig margin, men avsluttet med stil og tok en flott seier mot  Dusjselskapet i siste kamp. NYBORG 3 startet turneringen med seier i de to første innledende kampene. I kvartfinalen møtte de gullvinner Tiller, og holdt det lilla laget til 1-1, helt til det gjenstod kun noen få sekunder. DAMER ELITE gjorde en solid turnering, og imponerte med å ta seg helt til finalen - akkurat som for to år siden. NTNUI 1 ble også denne gangen for sterke. SUPERGIRLS vant sin pulje i det innledende gruppespillet, og tok bl.a. en sterk seier 2-1 over Nidaros. Etter 1-0 over NTNUI 2 i kvartfinalen, ble det et internoppgjør i semifinalen - Nyborg Damer Elite mot Nyborg Supergirls. En jevnspilt og spennende kamp endte til slutt med seier 2-1 til damene. Vi gratulerer alle sammen med en vel gjennomført turnering!

NTNUI 1 vant finalen for damer, mens Tiller gikk seirende ut av herrefinalen etter golden goal mot NTNUI 1.

ALL-STAR-LAG for damer og herrer ble for første gang kåret på årets Dragvoll Cup. Blant mange spillere å velge mellom for juryen, var det til slutt tre fra Nyborg som fikk hver sin pris. Gratulerer til Elin Holm (ving), Kamilla Blekkan (center) og Ola Stai (center)! :-)

Vedlagt er flere inntrykk...






































Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar